Solara ekologinen ja vegaani yleispuhdistusaine (nestemäinen tiiviste) 1L

Ei varastossa

Solaran ekologinen yleispuhdistusaine tarjoaa loistavan vaihtoehdon kodin luonnonmukaiseen puhdistamiseen ja desinfiointiin. Kaaliin ja mäntyöljyyn pohjautuva luonnonmukainen yleispuhdistusaine sopii mm. parkettilattialle, keraamisille laatoille, kylpyhuoneeseen ja keittiöön.

Vaikuttavina aineina Solaran ekologisessa puhdistusaineessa ovat mm. mäntyöljy ja kaali. Luonnonmukainen yleispuhdistusaine puhdistaa tehokkaasti lian ja rasvan sekä desinfioi samalla pestäviä pintoja. Tuote sisältää aktiivihappea. Lopputulos on ihanan raikas ja puhdas, ilman ylimääräisiä kemikaaleja. Luonnonmukaisen yleispuhdistusaineen pinta-aktiiviset aineet perustuvat italialaisiin kasveihin.

Luonnonmukainen pesuaine aina on loistava valinta myös esimerkiksi mökille tai veneelle, missä pesuvedet kulkeutuvat nopeammin luontoon kulkematta aina vedenpuhdistamon kautta. Myös paljut on hyvä pestä Solaran yleispuhdistusaineella, koska ei sisällä klooria ja pesuveden voi näin ollen laskea muuallekin kuin jätevesiputkeen. Luonto kiittää luonnollisten pesuaineiden käyttäjää.

Solaran astianpesuaine on ekosertifioitu ja vegaani. Tuote on myös dermatologisesti testattu. Yhden litran pakkaus on valmistettu biomuovista.

Pakkaus 1000 ml

INCI-lista:

Vesi, Alkoholi, Caprylyl/Capryl Glucoside, CocoGlucoside, vetyperoksiidi, Canolamidopropyl Betaine*, Tetrasodium Iminodisuccinate, Citric Acid, mäntyöljy**, Limonene.
*italialaisesta sinapinsiemenöljystä **luomulaatuinen eteerinen öljy
Aurantium Dulcis Peel Oil**, Xanthan Gum, Limonene.
*italialaisesta sinapinsiemenöljystä **luomulaatuinen eteerinen öljy

8.90 €